Zelf aan de slag bij de Ondernemers Marketing Academy!

  19 september 2016

Van verschillende kanten kregen we van ondernemers steeds vaker de vraag naar praktische vaardigheden. “Hoe kan ik het beste social media inzetten?” Of “waar moet een blog aan voldoen en waar plaats ik die dan?” “Ik heb nu een mooie WordPress website, maar heb moeite om die zelf te onderhouden.” Uiteraard mag Ekimo hiervoor als partner ingezet worden, maar uiteindelijk zullen bedrijven natuurlijk voldoende vaardigheden in huis moeten halen om dit zelf te doen!

Samen met Silvatica Marketing hebben we daarom speciaal een aantal praktische workshops opgezet onder de naam Ondernemers Marketing Academy. Met deze workshops kunnen ondernemers (of hun medewerkers) snel concreet aan de slag gaan met diverse onderwerpen:

 • Zakelijk gebruik LinkedIn
 • Website beheren met WordPress
 • Nieuwsbrieven maken met MailChimp
 • Vindbaarheid op internet vergroten (SEO)
 • Websitebezoek analyseren met Google Analytics
 • Blogs schrijven
 • Video voor het web (zelf filmen en monteren)

Deze onderwerpen worden vanaf September 2016 behandeld. Het aanbod zal, afhankelijk van concrete vragen, verder worden uitgebouwd. De workshops worden afwisselend gehouden in Tilburg of ‘s-Hertogenbosch.

De voordelen van de workshops van de Ondernemers Marketing Academy:

 • Kleine groepen
 • Interactief
 • Trainers uit de praktijk
 • Kort en krachtig (max. 5 uur)
 • Uw eigen case is uw lesstof
 • Direct toe te passen
 • Betaalbaar

Kijk voor het actuele aanbod en meer informatie op www.ondernemersmarketingacademy.nl

ondernemers marketing academy